Interaktive SMS-noveller
og litteratur på mobilen

Vi har flere spennende utgivelser på vei fra en
rekke anerkjente nordiske forfattere som har skrevet
spesifikt for mediet.

  • Om SMSpress
  • Spørsmål/svar

Levende litteratur i lommeformat

Vi utgir SMS-noveller, dikt, real time-fortellinger og litteratur på mobilen i Norge, Sverige og Danmark.

SMS-litteratur er en fascinerende sjanger og fortelleform, da det kompakte formatet, tidsfaktoren og avsenderen ofte spiller en avgjørende rolle i fortellingen. Historien folder seg ut melding for melding. Ofte strekker fortellingene seg over en uke, og forventningens glede kan bli så stor at du nesten merker et sug i magen når den neste meldingen kommer.

Du mottar normalt en SMS-novelle som SMS’er sendt til mobilen din fra hovedpersonene i historien. Som regel 1-5 meldinger om dagen over flere dager. Noen ganger kan du bli en del av historien og skal svare tilbake, andre ganger er du bare flue på veggen. Det kommer an på hva forfatteren har tenkt at det skal skje. Det er altså ikke snakk om vanlige bøker som er ”klippet opp” i SMS’er. Mye av SMS-litteraturen leker på denne måten med virkelighetsbegrepet og mobilens muligheter, noe som gjør fortellingene veldig levende.

SMSpress har en avansert teknisk plattform med alle tilgjengelige muligheter innenfor mobilmediet. Det utvikles fortløpende av Computopic/GruppeSMS som er i eierkretsen og som i dag brukes av de fleste danske kommuner og biblioteker.

Vi håper du får en god opplevelse med vår SMS-litteratur.

God fornøyelse.
SMSpress teamet.

Partner / Redaktør

CHR. Winther

Partner / Redaktør

Kim Baasch

Partner / IT arkitekt

Søren Schmidt Kriegbaum

Partner / Salg og Markedsføring

Lasse Baasch

Systemutvikler

Mark Ludwigs

Kontaktinfo / Send inn manuskript

SMSpress // Falkoner Alle 1, 2. Sal // DK-2000 Frederiksberg Telefon +45 6915 0970 Email: info@SMSpress.dk

 

Kundeservice

Kontakt kundeservice på Support@smspress.dk hvis du ikke har funnet svar på spørsmålet ditt i “Spørsmål/svar”. Husk å skrive mobilnummeret ditt i mailen så vi kan lokalisere en eventuell feil.

Vi prøver å svare på henvendelsen din i løpet av 1-2 virkedager.

.

Spørsmål/svar

Her finner du de mest stilte spørsmålene angående SMS-utgivelser. Legg merke til at du under hver utgivelse finner informasjon ang. omfang og pris på den enkelte utgivelsen.

1. Er SMS-utgivelser en bok som er delt opp i SMS’er?
Nei det er de ikke. Nesten alle SMS-utgivelsene er skrevet spesifikt for mediet og forfatterne har brukt virkemidler som tidspunkt for avsendelse, forskjellige avsendernavn og det korte formatet som en aktiv del av historiene.

2. Kan jeg svare tilbake på en SMS-novelle?
Nei, det kan du i utgangspunktet ikke. Med mindre den er en interaktiv SMS-novelle, er det ikke meningen at du skal svare på beskjedene fra SMS-novellen.

3. Jeg mottar ikke SMS-novellen?
Kontrollér at du har tastet korrekt, og husket mellomrom mellom SP og tittelen. Du skal også huske å svare SP JA for å starte SMS-utgivelsen. Mottar du ennå ikke SMS-utgivelsen er du velkommen til å kontakte kundeservice nedenfor.

4. Hvordan avbestiller jeg SMS-utgivelsen?
Du kan til enhver tid avbestille ved å sende SP STOPP til 2333. Så mottar du ikke flere meldinger.

5. Kan jeg sende en SMS-utgivelse til en annen?
Nei det kan du ikke. Du kan ikke foreta et kjøp til en annens mobiltelefon.

6. Kan jeg motta SMS-utgivelser på min type mobiltelefon?
Ja, det kan du. Uansett om du har en smartphone eller en vanlig mobiltelefon kan du motta SMS-utgivelsene. Vi støtter alle typer mobiltelefoner.

7. Kan jeg motta mer enn en SMS-utgivelse på en gang?
Nei, det kan du ikke. Du kan kun få en om gangen da mange av SMS-utgivelsene har flere avsendere i historien og historiene på den måten ville flette seg inn i hverandre og vanskeliggjøre overblikket.

8. Hvis jeg kjøper en SMS-novelle blir jeg da automatisk tilmeldt en SMS-tjeneste?
Nei, det gjør du ikke. Vi er ikke en SMS-tjeneste, men et forlag. Du skal aktivt kjøpe èn SMS-utgivelse om gangen. Du mottar heller ikke andre informasjoner enn selve SMS-utgivelsen.

9. Hvor mye koster en SMS-novelle?
En SMS-novelle koster normalt mellom 9 og 29 kr. + én normal SMS-takst ved bestilling. Beløpet dekker hele utgivelsen og blir trukket via mobilregningen når du bekrefter kjøpet ditt under påmeldingen.

Kontaktinfo / Send inn manuskript

SMSpress // Falkoner Alle 1, 2. Sal // DK-2000 Frederiksberg Telefon +45 6915 0970 Email: info@SMSpress.dk

 

Kundeservice

Kontakt kundeservice på Support@smspress.dk hvis du ikke har funnet svar på spørsmålet ditt i “Spørsmål/svar”. Husk å skrive mobilnummeret ditt i mailen så vi kan lokalisere en eventuell feil.

Vi prøver å svare på henvendelsen din i løpet av 1-2 virkedager.

.